Diagnostische test methoden voedingsmiddelen allergenen:

 

Food Risk Management BV in samen werking met Romer Labs biedt op voedingsallergenen gebied een omvangrijk pakket detectiemethoden aan. Ons assortiment omvat eenvoudige snel testkits onder de naam AgraStripsvoor de on-site analyse van allergenen. Daarnaast hebben wij enzymatische immuno-assay kits in ons product gamma onder de AgraQuant range specifiek voor laboratorium.


Romer Labs onderscheidt haar testoplossingen in kwalitatieve testen (deze bepalen de aan- of afwezigheid van het doelallergeen) en kwantitatieve testen (bepalen hoeveel allergeen eiwitten in ppm aangeduid er aanwezig is).

3 type testformaten Romer Labs:

AgraQuant® Elisa testkits:
De AgraQuant kwantitatieve immuno-assay’s hebben een lage detectiegrens (LOD-waarde in ppm) en een breed meetbereik (bijv; Gluten 4-200ppm).

AgraQuant® PLUS Elisa testkits:
De AQ PLUS immuno-assays zijn eenvoudiger en sneller uit te voeren zijn dan conventionele allergeen elisa’s. De AQ PLUS zijn specifiek ontwikkeld voor de uitvoering van allergenen analyse binnen eigen laboratoria van voedingsmiddelen fabrikanten en laboratorium die een betrouwbare maar eenvoudige exacte kwantitatieve analyse op allergenen vereisen.

AgraStrip® Sneltesten:
Specifiek ontwikkeld voor de kwalitatieve ‘on-site’ allergenen analyse. De AgraStrip methode biedt de kwaliteitsfunctionaris de mogelijkheid om zelf via een dipstick test snel en eenvoudig zelf allergenen analyse op voedingsmiddelen uit te voeren.
De AgraStrips zijn inzetbaar ter verificatie van grondstoffen in eindproduct, detecteren van allergenen kruisbesmetting, testen van productie oppervlakken op allergenen residuen of ter validatie van reinigingsprocessen o.b.v. een swab analyse. De strips laten visueel via een kleuren streepje de aan-, of afwezigheid zien van het doelallergeen /eiwit tegen lagen waarde in ppm.

AgraQuant: immunassay
(ELISA, conventionele
kwantitatieve Laboratorium
testkits)

Download Brochure AQ PDF

AgraQuant PLUS:
immunoassay testkits
(ELISA, gestandaardiseerd protocol)

Download Brochure AQ PLUS PDF

AgraStrip:
lateral flow (dipstick sneltesten, eenvoudig on-site gebruik,
kwalitatitieve methode)

Download Brochure AS

 


Agraquant productoverzicht 2020
Agraquant PLUS productoverzicht
AgraStrip- productoverzicht 2020
AGRASTRIP sNELTEST PRODUCT fOCUSBROCHURE
FAQ AgraStrip  brochure

 


 

8-as


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRM 2020 prijslijst:
Wenst u technische details, de toepassing van de sneltesten en of elisa assays te ontvangen gelieve contact met Food Risk Management op te nemen. PowerPoint presentaties allergeen beheer kunnen wij u vrijblijvend per e-mail toesturen. 

De FRM 2020 prijslijst van het allergenen assortiment is vrijblijvend opvraagbaar.

AgraStrip proefverpakking met enkele strip testen zijn kosteloos bij FRM te verkrijgen. Neem contact op met FRM voor uw aanmelding!

AgraQuant ELISA kits voor test-, validatie doeleinden voor uw laboratorium zijn bij FRM met 50% korting eenmalig / 1 unit te verkrijgen. Neem contact op met FRM