Microbiologische analyse & pathogenen screening

Rapid Chek®
HygieneChek™

Rapid Chek® & HygieneChek™

Food Risk Management biedt u het Rapid Chek® en HygieneChek™ systeem van de fabrikant RomerLabs aan specifiek voor voedingsmiddelen producenten en de agri-verwerkende sector die dagelijks binnen de productie omgeving dan wel in het ‘on-site’ microbiologische laboratorium te maken hebben met de belangrijke analyse van bederforganisme & pathogenen.


rapid


Productassortiment Pathogenen 2020

Voedsel overdraagbare ziekten zijn een ernstig probleem voor de volksgezondheid in de hele wereld. Voedingsmiddelen kunnen gecontamineerd worden met pathogene bacteriën door middel van blootstelling aan dierlijke mest, gebrekkige verwerking controles, kruisbesmetting en onjuiste opslag of koken, bereiding. Productievertragingen, installatie shut-downs, voedselbederf, merkbescherming en het terugroepen van producten kost geld en mogelijk de reputatie van een bedrijf. Daarom zijn kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken en nauwkeurige testmethoden essentieel voor producenten om te garanderen dat de producten welke de consument ontvangt niets minder dan het verste en veiligste voeding is.

Romer Labs biedt gevalideerde voedsel detectie methoden en oplossingen voor pathogenen als E. coli, Salmonella en Listeria in een gebruiksvriendelijke, snelle, accurate en een kosteneffectief formaat.


Testformaten Food Pathogens RomerLabs.

Rapid Chek

Het innovatieve Rapid Chek biedt een snel, accuraat, betrouwbaar en eenvoudig disposable systeem voor microbiologisch onderzoek voor o.a. de food-, feed-, agri industrie.

HygieneChek™

HygieneChek™ is een gemakkelijke agar-based testsysteem om microbiologische contaminatie te checken in een variëteit van vloeistoffen en oppervlakken.

hygeien-check


Assortiment Rapid Chek 2020:
klik hier voor de productpagina <Rapid Chek>

arpid

rapid33

Video Rapid Chek<YOUTUBE>.
gebruikshandleiding Rapid Chek Listeria Comb.