Food Risk Management BV is binnen de Benelux dé leverancier van gecertificeerd referentie materiaal en diagnostische testmethoden voor de analyse en interpretatie van o.a. mycotoxinen, voedselpathogenen, voedselallergenen, genetisch gemodificeerde organismen, residuen van veterinaire geneesmiddelen en andere contaminanten waaronder pesticides. Wij bieden innovatieve producten, advies en support voor diverse toepassingen, zoals kwaliteitscontrole op het gebied van voedings- en voederanalyse.

Ons bedrijf is opgezet in 2007 door de huidige bestuurders Marinus Schop en Petra Kruik dit vanuit onze expertise op het gebied van feed ingrediënten, vitaminen, premixes en contaminanten in diervoeders. Onze focus destijds was snelle diagnostische testoplossingen voor m.n. voedingsmiddelen allergenen, gmo’s en mycotoxinen voor de diervoeder- en granen industrie.
In 2010 is Food Risk Management een Benelux partnership aangegaan met Romer- Labs diagnostics GmbH, om het volledige product assortiment van deze Oostenrijkse fabrikant voor food safety & diagnostics aan te kunnen bieden. In de opvolgende jaren hebben wij een geslaagde relatie met onze klanten opgebouwd als toeleverancier van standaarden (CRM’s) en snelle analytische testmethoden. Wij leveren in de Benelux voornamelijk aan onafhankelijke full-service laboratorium voor chemische analyse, universiteitslaboratoria, onderzoeksinstituten, overheidslaboratoria, overslagbedrijven in de havens, bulktransporteurs en productiebedrijven actief in de Food & Feed sector.

Anno 2020 is Food Risk Management gestaag gegroeid qua omzet, team en activiteiten. Wij kunnen we wel met trots zeggen dat ons bedrijf het aanspreekpunt geworden is voor laboratoria in de Benelux op het gebied van natuurlijke toxinen standaarden en stoffen voor tal van detectiemethoden.

De Biopure merknaam van Romer Labs is een echt begrip voor hoge kwaliteit en precisie geworden in onze regio. Food Risk Management staat garant voor accurate levering, ondersteuning, scherpe prijzen, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid wat essentieel is voor dagelijkse activiteiten binnen de laboratorium waarmee we nauw mee samenwerken.Het succes van ieder bedrijf in de Food en Feed industrie is de garantie van haar productveiligheid en -kwaliteit.

Romer Labs analyten: De RomerLabs testsystemen die Food Risk Management verkoopt maken de detectie mogelijk van analyten zoals allergenen, mycotoxinen, microbiologische verontreinigingen en nog veel meer. Bekijk hier ons portfolio

In 2018 is Food Risk Management een partnership aangegaan met HPC-Standards GmbH voor de BeNeLux. Door deze samenwerking biedt FRM als agent van HPC het volledige hoogwaardige assortiment pesticide-, residuen-, contaminanten,-standaarden aan. Zie catalogus HPC.


Bij vragen en gewenste productinformatie, verwijzen wij u graag naar onze contact pagina. Voor de RomerLabs producten en productinformatie over analysemethoden, interne (kalibratie) standaarden en referentiemateriaal, kunt u bovendien de website van www.ROMERLABS.com  /  HPC-Standards.com raadplegen.