Testmethoden Food Allergens:5a9fbcad-a020-4f97-a7dd-b49424e0a051_shutterstock_12052669_voeding_zuivel_vlees_groente_fuit_brood_lr_530x530

Food Risk Management heeft op het gebied van allergenen analyse een breed pakket detectiemethoden. Ons assortiment omvat eenvoudige snel testkits AgraStrips voor de on-site analyse van allergenen. Daarnaast hebben wij enzymatische immuno-assay kits in ons productgamma onder de AgraQuant range voor laboratorium.


De RomerLabs testsystemen food allergens:

RomerLabs onderscheidt onze testkits in kwalitatieve testen (deze bepalen de aan- of afwezigheid van het doelallergeen) en kwantitatieve testen (bepalen hoeveel allergeen eiwitten in ppm aangeduid er aanwezig is in het monster of swab).

Testkits RomerLabs Food Allergens

AgraQuant: immunassay
(ELISA, conventionele
kwantitatieve Laboratorium
testkits)

Download Brochure AQ PDF

 

AgraQuant PLUS:
immunoassay testkits
(ELISA, gestandaardiseerd protocol)

Download Brochure AQ PLUS PDF

AgraStrip:
lateral flow (dipstick s
neltesten
, eenvoudig on-site gebruik,
kwalitatitieve methode )

Download Brochure AS

Toepassing testkits:

AgraQuant® Elisa testkits :
De AgraQuant kwantitatieve immuno-assay’s hebben een lage detectiegrens (LOD-waarde in ppm) en een breed meetbereik (bijv; Gluten 4-200ppm).

AgraQuant® PLUS Elisa testkits:
De AQ PLUS immuno-assays zijn eenvoudiger en sneller uit te voeren zijn dan conventionele allergeen elisa’s. De AQ PLUS zijn specifiek ontwikkeld voor de uitvoering van allergenen analyse binnen eigen laboratoria van voedingsmiddelen fabrikanten en laboratorium die een betrouwbare maar eenvoudige exacte kwantitatieve analyse op allergenen vereisen.

AgraStrip® Sneltesten:
Specifiek ontwikkeld voor de kwalitatieve ‘on-site’ allergenen analyse. Het is een betrouwbare methode om via een dipstick test snel en eenvoudig zelf allergenen analyse op voedingsmiddelen uit te voeren. De AgraStrips zijn inzetbaar ter verificatie van grondstoffen in eindproduct, detecteren van allergenen kruisbesmetting, testen van productie oppervlakken op allergenen residuen of ter validatie van reinigingsprocessen o.b.v. een swab analyse. De strips laten visueel via een kleuren streepje de aan-, of afwezigheid zien van het doelallergeen /eiwit tegen lagen waarde in ppm.


ggoo Agraquant productoverzicht 2016
Agraquant PLUS productoverzicht 2016
AgraStrip- productoverzicht 2016
AGRASTRIP sNELTEST PRODUCT fOCUS BROCHURE
Spot ON brochure 2016 v. 2

Wenst u meer details te ontvangen over de toepassing van bijv. de AgraStrip sneltesten en of AgraQuant elisa assays gelieve contact met Food Risk Management op te nemen.

Wij sturen u graag verdere technische informatie over de RomerLabs testkits door. De FRM 2018 prijslijst van het allergenen assortiment is vrijblijvend opvraagbaar.

Tevens heeft Food Risk Management proeftestkits beschikbaar of mogelijk wilt u een bezoek inplannen met de technical sales vertegenwoordiger van FRM om ons testkit assortiment verder te bespreken dan horen wij graag van u.

Sneltesten food allergens:

Gebruikshandleiding YOUTUBE – AgraStrip methode Food Allergen AnalysisYouTube VIDEO AgraStrip sneltesten
9-as-videa

Inhoud AgraStrip dipsticksneltesten:

8-as