Hygien Chek® dipslide microbiologisch testsysteem

HygieneChek™ is een eenvoudig te gebruiken agar-based testsysteem om relatief snel microbiologische contaminatie te checken in een variëteit van vloeistoffen en oppervlakken.

Hoe werkt de Romer Labs HygieneChek ™ methode:
Het is een eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en economisch microbiologische test systeem. De methode is gebaseerd op een dubbelzijdige agar peddel die wordt gebruikt voor het detecteren en identificeren van verschillende micro-organisme welke gewoonlijk gevonden worden in voedingsmiddelen, cosmetica en farmaceutische producten.

Microbiologische monsters kunnen worden genomen van vloeistoffen of oppervlakken direct van de productielijnen in een Food / Feed omgeving. Waaronder keukens, cafetaria’s, supermarkten, militaire terreinen. Tevens kan het Hygiëne Chek systeem worden gebruikt voor lucht bemonstering.

 

HygieneChek ™Voor veel bedrijven is dit dé oplossing voor hygiëne monitoring. Ons brede assortiment van agar combinaties biedt u een uitstekende controle methode voor productieomgeving te screenen. Potentiële risico’s kunnen eenvoudig en snel worden geïdentificeerde en het gevaar kan worden weggenomen.

HygieneChek ™
Interpretation guide Hygiëne Chek
HygieneChek™ PLUS Dip-Slides
Package insert
Declaration ISO standard

Wenst u meer details te ontvangen van de toepassing van de Hygiëne Check microbiologisch snel testen gelieve contact met Food Risk Management BV op te nemen. email: support@foodriskmanagement.nl of via de contact pagina