Food Risk Management is de aangewezen partner & specialist voor uw bedrijf als het gaat om ondersteuning bij voedselveiligheids vraagstukkenen test methoden voor de analyse van o.a. contaminanten in voedingsmiddelenen agrarische grondstoffen.Klanten kiezen ervoor om met ons te werken vanwege onze expertise, kwaliteit, flexibiliteit en customer service naast het leveren van hoogwaardige innovatieve testkits. Food Risk Management garandeert uitstekende technische ondersteuning in samen werking met de R&D / technische afdelingen van onze producenten om zo de afnemers van onze producten het beste tot dienst te zijn.

Voedselveiligheid, HACCP, preventie en wetgeving spelen een belangrijke rol in de voedingsindustrie en de vraag naar test oplossingen voor het managen van voedselveiligheid in deze sector zal toenemen. Food Risk Management ondersteunt hierbij door een gedegen advies uit te brengen en de juiste (kosten-)effectieve en hoogwaardige testoplossingen aan te dragen, waarbij gebruiksgemak, nauwkeurigheid, performance en snelheid voorop staan. Hierdoor kunt u op een verantwoorde manier diverse analyses in het kader van voedselveiligheid zelf intern uitvoeren.

De nauwe relatie die we hebben met onze klanten zorgt ervoor dat wij juist die producten leveren die het werk en ontwikkelingen bij hen optimaliseert en het best mogelijke resultaat garandeert. Als agent van de verscheidene merken die wij aanbieden doen wij ons best om zorgvuldig, veilig en natuurlijk tijdig te leveren. Daarnaast streven we ernaar om samen met de producenten de gewenste technische ondersteuning, commerciële consistentie en continuïteit te bieden.

Producten & leveranciers van Food Risk Management
Bij de selectie van onze partners kijken we naar innovativiteit, kwaliteitsexpertise en op kennis gebaseerd vermogen om hoogwaardige en concurrerende producten en oplossingenaan te kunnen bieden aan onze klanten. Onze leveranciers hebben al jaren wereldwijde aanwezigheid in de ‘Foodsafety’ markt, waarbij zowel kleine producerende bedrijven alsmultinationals onze merken vertrouwen vanwege de kwaliteit van hun producten.


Voor uw vragen en gewenste productinformatie verwijzen wij u graag naar de pagina contact zodat u ons direct kunt benaderen. Voor o.a. de RomerLabs producten en productinformatie over analyse methoden en interne (kalibratie) standaarden en referentiemateriaal kunt u ook op de website van www.ROMERLABS.com raadplegen.

  • Betrouwbaarheid en Innovatie in ons productgamma is Food Risk Management
  • Onze leveranciers zijn pioniers in food safety diagnostica, wij weten wat u morgen van ons verwacht.
  • Onze klanten eisen hoogwaardige high end producten, wij met onze fabrikanten kunnen dit ten allen tijde garanderen.
  • Kwaliteitsgarantie en precisie staat hoog in het vaandel.
  • Uw Food Safety Controle is onze zaak.
  • Onderzoekers op het gebied van contaminanten zijn bij ons aan het juist adres